UPPSALA SHOW POSTPONED TO OCTOBER 31, 2021.

Ane Brun postpone upcoming show in Uppsala at UKK due to public health concerns and performance restrictions.

We are sorry to announce that due to the current circumstances with covid-19 performance restrictions the upcoming show in Uppsala on September 19 have been rescheduled to October 31, 2021.

All previously purchased tickets will be valid for the rescheduled date. If you are unable to make the new date, a refund will be made available to you. Contact your point of purchase for additional refund information.

Information from the Swedish promotor:

På grund av att lättnader i restriktioner inte sker förrän 29 september så behöver konserten med Ane Brun flyttas för att kunna genomföras. Nytt datum är 31 oktober 2021. Samma evenemangstid, 19.30.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

https://www.ukk.se/program/flyttad-ane-brun-european-tour/

Återköp

Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se senast 8 oktober 2021 för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella öppettider www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.

Information

Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.